Boeken
Nederlands  nl
+32(0) 89 611 811 Mijn Account

Snel naar

+32(0) 89 611 811 Mijn Account

Glampingresort Hoge Kempen

Vanuit de autobaan (E314 Genk-Oost) bent u binnen 10 minuten in de gemeente Zutendaal, wat zich ook wel het groenste snoepje van Vlaanderen mag noemen. Ons Glampingresort bevindt zich aan de rand van het prachtige natuurgebied Hoge Kempen en dichtbij de toegangspoorten Lieteberg en Kattevennen. Zodra u onze streek binnenrijdt voelt u het: u bent op vakantie! 

Onze unieke ligging is te midden van het Belgisch Limburgse natuurschoon, maar ook vlakbij interessante en gezellige steden zoals Genk, Hasselt, Bilzen, Tongeren en Maastricht. Wij bieden een op maat gemaakt verblijf aan voor jong én oud, de actieve vakantieganger of de rustzoeker. Zo sluit ons Glampingresort aan op het fietsroutenetwerk Limburg, gelegen tussen de knooppunten Kempen-Maasland en Haspengouw. Ook voor de wandelaars is er een groot aanbod van plaatselijke wandelroutes en liggen wij zelfs direct aan de langeafstandswandeling van Nationaal Park Hoge Kempen.

Op deze uitgebreide website kunt u veel informatie vinden over het Glampingresort Hoge Kempen. Heeft u nog vragen of wensen? Bel ons gerust of stuur een mailtje.

Wij staan voor u klaar!