Boeken
Nederlands  nl
+32(0) 89 611 811

Snel naar

+32(0) 89 611 811

Glampingresort Hoge Kempen

Vanuit de autobaan bent u binnen 10 minuten in het dorpje Zutendaal wat zich ook wel het groenste snoepje van Vlaanderen noemt en u ondervindt meteen dat u in een bosrijke en heuvelachtige omgeving zit. De glamping ligt dan ook in het prachtige natuurgebied de Hoge Kempen, dichtbij de toegangspoorten Lieteberg en Kattevennen. Dit is bijna nergens meer te vinden. Zo gauw als u onze streek binnen rijdt voelt u het, u bent op vakantie!

De unieke ligging van Glampingresort Hoge Kempen, in het midden van het Belgisch Limburgse natuurschoon, maar ook vlakbij interessante en gezellige steden zoals Maastricht, Hasselt, Genk, en Tongeren, bezorgt iedereen het ultieme vakantiegevoel. Wij hebben voor iedereen iets te bieden: voor jong en oud, de actieve vakantieganger of als u juist de rust wilt opzoeken. Zo sluit de glamping perfect aan op het fietsroutenetwerk Limburg, gelegen tussen de knooppunten Kempen-Maasland en Haspengouw. Ook voor de wandelaars is er een groot aanbod van plaatselijke wandelroutes en liggen we zelfs direct aan de langeafstandswandeling van Nationaal Park de Hoge Kempen.

Op deze uitgebreide website kunt u veel informatie vinden over Glampingresort Hoge Kempen. Heeft u nog vragen of wensen? Bel ons gerust of stuur een mailtje.

Wij staan voor u klaar!